Project Temporality

Hype 12

Upplev känslan av singel spelar samarbete, Project Temporality är helt och hållet byggt runt konceptet att leka med tiden, tack vare våran egenutvecklade motor Sparta 3D så är fjärde dimensionen lika lättillgänglig som de andra 3.

Plattform: Windows

Uppladdad bild: icon.png
Defrost Games Malmö defrostgames.com

Project Temporality ör ett tredje persons pussel spel är byggt för att ge dig full flexibilitet i att leka med tiden, Gå framåt eller bakåt lika enkelt som du spolade fram eller tillbaka på en video bands spelare.

Till detta lägger vi in konceptet av tidslinjer, vilka tillåter dig parallella existenser. Varje gång du behöver ens väns hjälpande hand för att lösa ett pussel kan du vara den vännen, bara spola tillbaka klona och fortsätt. Tiden är inte en rak pil utan ett förgrenande träd. Med hjälp av dessa koncept kommer du få lösa pussel som försöker slå knut på din hjärna.

Så spola tillbaka tiden, dela dig i parallella spår och bli din egen allierade.

Huvud Features

*4D Gameplay
Den färde dimensionen Tid, är lika lätttillgänglig för dig som de andra tre då du kan spola tillbaka tiden till vilken tidigare punkt du vill för att hitta det perfekta ögonblicket bara för dig. Aldrig mer
behöver du spela om frustrerande sekvenser igen och igen. Bara spola tillbaka och gör om det sista steget.

* Single Player Cooperation
Detta är spelets huvudpunkt. Du kan existera i multipla paralella tidslinjer användandes tidskloner. Det betyder att varje gång du behöver hjälp av en vän, så kan du vara den vännen ! Du kan skapa en ny tidsklon vid vilken position eller tid du vill i spelet Och när du väl gjort det är den kvar för alltid.

* Multiple true timelines
Tidskloner kommer fortsätta utföra de handlingarna du har spelat in. De är dock fortfarande en del av spelvärlden och om du ändrar på spelvärlden kommer deras resultat också förändras.

* Temporality fielded objects
Ett föremål innanför ett temporality fält är ett föremål som inte påverkas av din tidsmanipulation. För de är innanför ett fält som nullifierar alla tidslinjer förutom orginal linjen.

* Paradox effekten
kombinationen av sanna tidslinjer tillsammans med Temporality fält tillåter oss att skapa paradox baserade puzzel där en enskild tidsklon kan utföra olika handlingar baserade på var i tiden den ses ifrån. Matematiskt betyder detta att antalet dimensioner ökar ifrån 4 till flera.

Våran release trailer

#87 and two clones resting after solving some difficult problems

How do you get 3 keys out through a door that is only open for 10 seconds ? Time clones of course :)

The moment after a split all the clones are going to perform their respective tasks