Chummy Fishes

Hype 137

Chummy Fishes är ett barnvänligt pusselspel där strategiskt tänkande och snabba reaktioner är dina viktigaste attribut.

Ditt mål är att fånga så många fiskar som möjligt medan du rensar östersjön på skräp. Ofta kommer också måsar för att få sig lite rens, dessa måste undvikas till högsta pris då deras gälla skrik skrämmer iväg fiskar som befinner sig i närheten.


Uppladdad bild: M_ChummyFishes_Logo.PNG
Broken Entity Stockholm chummyfishes.com

Välkommen till de kamratliga fiskarnas värld, ett vänligt gäng utav havsälskare, fyllda med nyttig Omega-3 och smaskiga filéer, bara lägg till en gnutta salt, lite peppar och låt rosta över en öppen eld.

Det är inte en historia om kärlek, du hittar inga episka slagsmål här, men inuti, djupt inbäddad i världens historia finns en historia utav stora svek. Börja din resa in i världen som ett opolerat grodyngel och avsluta den som en sann fiskarlegend.

Njut i ljuset utav din egen ärofyllda lyster när du rensat östersjön från läskburkar, godispapper och annat skräp som egentligen aldrig skulle ha funnit sin väg ut i vår vackra safirfärgade bukt.

Gör dina tummar redo och vässa pekfingrarna för Chummy Fishes är här!

Chummy Fishes första trailer. Kolla även in oss på https://www.facebook.com/chummyfishes

Här petar spelaren på skärmen för att få av fiskarnas rustning innan de kan fiskas upp.

På detta screenshoot syns en mås, ett hinder som måste undvikas om inte spelaren ska förlora denna våg.

En av de första nivåerna, här lär sig spelaren att plocka upp påsar m.m. medan hen fiskar.

En orörd våg med hög svårighetsgrad, för att kunna fånga de bruna fiskarna krävs det att spelaren först petat rustningen från två som står på rad.